dubbelrum hemsidan

Välkommen till ett tvättäkta kanalhotell, bara 5 steg från Göta kanal - Göta Hotell!
När ni kommer på lördagen tar ni en promenad längs kanalen och upplev slusstationen Borensberg, tillbaka på hotellet njuter ni av Afternoon Tea innan det är dags för en god 3-rätters middag, sov sedan gott i något av de mysiga rummen och nästa morgon en god engelsk frukost - götapetter!

boka knapp

vandra götakanal
 
Vandra längs majestätiska Göta kanal alla tider på året! I vårens försiktiga grönska till sommarens båtliv med kryssningsfartyg som passerar och cyklister. Och njut av färgprakten och stillheten på hösten. Med är Götas goda matsäckspaket och på kvällen väntar belöningen i form av en 3-rätters middag och en god natts sömn!

boka knapp

julbord hemsidan

Kliv in i det lilla pittoreska värdshuset från tidigt 1900-tal, möts av de värmande dofterna av gran och glögg! Njut av ett dignande klassiskt julbord med sill, skinka, köttbullar, Janssons frestelse – och allt annat som hör därtill. Slå er sedan ner i salongen och umgås över en kopp rykande kaffe med julgott. Därefter garanterar vi att ni sover sött, och detta i något av våra mysiga rum. 
Varmt välkomna till Göta Hotell i juletid!

boka knapp

GÖTA HOTELL  |  Götagatan 2, 590 31 Borensberg  |   Tel 0141-20 99 00   |  info@gotahotell.se 

facebooklogga

Göta Hotell © 2018