kryssningspaket

Kryssa på Göta kanal med M/S Wasa Lejon och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan. Ät en god lunch ombord och bo på det klassiska kanalhotellet Göta Hotell! Det finns massa trevligt att se i området, gamla Linköping, Flygvapenmuseet och inte minst slusstationen Borensberg - vi tipsar om allt i vårt informationspaket! 

boka knapp

 

cyklar

Ni börjar dagen med att cykla från Berg till Borensberg längs Sveriges Blå band - Göta kanal! Ni cyklar längs kanalen innan ni checkar in på klassiska kanalhotellet Göta Hotell. På kvällen äter ni en god middag! Nästa morgon efter frukost har ni tid att utforska den lilla kanalbyn, innan ni åker med M/S Wasa Lejon tillbaka till Berg. - Sluss och kram!

boka knapp

 

sommarpaket kungsverker

Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slusstrapporna i Borenshult och bo på klassiska Göta Hotell vid kanalen i Borensberg. Under resan blir ni guidade av båtens kapten om Sveriges blå band och en god lunch ombord på båten ingår. Sluss och kram!
 

boka knapp

 
dubbelrum hemsidan

Välkommen till ett tvättäkta kanalhotell, bara 5 steg från Göta kanal - Göta Hotell!
När ni kommer på lördagen tar ni en promenad längs kanalen och upplev slusstationen Borensberg, tillbaka på hotellet njuter ni av Afternoon Tea innan det är dags för en god 3-rätters middag, sov sedan gott i något av de mysiga rummen och nästa morgon en god engelsk frukost - götapetter!

boka knapp

kraftfiske 0004 
Bo på det klassiska kanalhotellet Göta Hotell, bara 5 steg från Göta kanal och fånga era egna kräftor. En härlig augustihelg som innehåller utsökt mat och fika, spännande kräftfiske och en god natts sömn. Efter helgen kan ni bege er hemåt utvilade och med fina minnen och god kräftor i bagaget!

boka knapp

vandra götakanal
 
Vandra längs majestätiska Göta kanal alla tider på året! I vårens försiktiga grönska till sommarens båtliv med kryssningsfartyg som passerar och cyklister. Och njut av färgprakten och stillheten på hösten. Med är Götas goda matsäckspaket och på kvällen väntar belöningen i form av en 3-rätters middag och en god natts sömn!

boka knapp

cykla göta kanal

Cykla längs kanalen eller ut på den östgötska landsbygden - ni väljer själva vägen.
Vi ser till att ni får en härlig vistelse och förser er med både god mat och goda råd & tips om vad som inte bör missas under ert besök!

boka knapp

GÖTA HOTELL  |  Götagatan 2, 590 31 Borensberg  |   Tel 0141-20 99 00   |  info@gotahotell.se 

facebooklogga

Göta Hotell © 2018