tulpaner hemsidan

Möt våren och fira in påsken på Göta Hotell
- fem steg från Göta kanal!

Njut av vår härliga påskmiddag och en god natts sömn i våra mysiga rum. Ta gärna en god promenad eller cykeltur längs Göta kanal under ditt besök hos oss och missa inte att besöka Brunneby Musteri, där våra paketgäster även har 10% rabatt på alla inköp. Glad påsk!

boka knapp

dubbelrum hemsidan

Välkommen till ett tvättäkta kanalhotell, bara 5 steg från Göta kanal - Göta Hotell!
När ni kommer på lördagen tar ni en promenad längs kanalen och upplev slusstationen Borensberg, tillbaka på hotellet njuter ni av Afternoon Tea innan det är dags för en god 2-rätters middag, sov sedan gott i något av de mysiga rummen och nästa morgon en god engelsk frukost - götapetter!

boka knapp

vår hemsidan
 
Vandra längs majestätiska Göta kanal alla tider på året! I vårens försiktiga grönska till sommarens båtliv med kryssningsfartyg som passerar och cyklister. Och njut av färgprakten och stillheten på hösten. Med är Götas goda matsäckspaket och på kvällen väntar belöningen i form av en 3-rätters middag och en god natts sömn!

boka knapp

cyklar

Ni börjar dagen med att cykla från Berg till Borensberg längs Sveriges Blå band - Göta kanal! Ni cyklar längs kanalen innan ni checkar in på klassiska kanalhotellet Göta Hotell - där välkomnas ni med ett glas bubbel! På kvällen äter ni en god middag. Nästa morgon efter frukost har ni tid att utforska den lilla kanalbyn, innan ni åker med M/S Wasa Lejon tillbaka till Berg. - Sluss och kram!

boka knapp

 

cykel hemsidan

Cykla längs kanalen eller ut på den östgötska landsbygden - ni väljer själva vägen.
Vi ser till att ni får en härlig vistelse och förser er med både god mat, goda råd och tips om vad som inte bör missas under ert besök!

boka knapp

Kung sverker hemsidan

Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg och tillbaka nästa dag!
Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slussarna i Borenshults slusstrappa.
Ni bor på klassiska Göta Hotell vid kanalen i Borensberg, där ni även serveras middag på kvällen.
Under resan blir ni guidade av båtens kapten om Sveriges blå band - Göta kanal. På båten ingår en god lunch.

Sluss och kram!

boka knapp

göta hemsidan

Boka en fulländad vistelse med boende mat och frukost, i ett av våra charmiga rum, med en känsla av klassiskt badhotell, bara 5 steg från Göta kanal!

boka knapp

kryssningspaket

Kryssa på Göta kanal med M/S Wasa Lejon och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan. Ät en god lunch ombord och bo på det klassiska kanalhotellet Göta Hotell! Det finns massa trevligt att se i området, gamla Linköping, Flygvapenmuseet och inte minst slusstationen Borensberg - vi tipsar om allt i vårt informationspaket! 

boka knapp

 

kraftfiske 0004 
Bo på det klassiska kanalhotellet Göta Hotell, bara 5 steg från Göta kanal och fånga era egna kräftor. En härlig augustihelg som innehåller utsökt mat och fika, spännande kräftfiske och en god natts sömn. Efter helgen kan ni bege er hemåt utvilade och med fina minnen och god kräftor i bagaget!

boka knapp

julbord göta2 hemsidan

Kliv in i det lilla pittoreska värdshuset från tidigt 1900-tal, möts av de värmande dofterna av gran och glögg! Njut av ett dignande klassiskt julbord med sill, skinka, köttbullar, Janssons frestelse – och allt annat som hör därtill. Slå er sedan ner i salongen och umgås över en kopp rykande kaffe med julgott. Därefter garanterar vi att ni sover sött, och detta i något av våra mysiga rum. 
Varmt välkomna till Göta Hotell i juletid!


20180714 113149

Ge bort en oförglömlig upplevelse på Göta Hotell till någon du tycker om.
Välj vilken upplevelse som passar bäst, en middag,en övernattning eller ett helt paket!
Kan du inte bestämma dig?
Välj då en summa där man kan välja själv
hur presentkortet ska utnyttjas!

Hör av dig till oss på tel. 0141-20 99 00 eller 
skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att beställa.


GÖTA HOTELL  |  Götagatan 2, 590 31 Borensberg  |   Tel 0141-20 99 00   |  info@gotahotell.se 

facebooklogga

Göta Hotell © 2018